Robert-Jan Vrijenhoek

Over Robertfotografie

Fotografie, wat begon als een kleinigheid is zo langzamerhand uitgegroeid tot een van mijn grootste hobby's. De wereld van fotografie fascineert me enorm vanwege de vele verschillende blikken die men op een onderwerp kan richten. Na een globale cursus ben ik cursussen specifiek voor portretfotografie gaan volgen bij o.a. Foto Talens, Yljas Roeper, Ytos Digitale Fotografie en een zeer bijzondere workshop van Frank Doorhof.

Naast deze workshops heb ik samen met Elwin Meekels, www.meekels.com , een fotostudio in Den Haag, waar we vele uren doorbrengen om een betere, uniekere en creatievere foto's te bewerkstelligen. Wij hebben dan ook de beschikking over diverse studiolampen, achtergronden en accesoires om elke shoot tot een succes te brengen.

Naast het studiowerk maak ik ook foto's op kantoor en bij de mensen thuis. Dit geeft een laagdrempelig effect, waardoor de kinderen in hun veilige omgeving beter tot uitdrukking durven te komen.

Vind je het dus leuk om een mooie portret-, Urban- of een Zwangerschapsfotoshoot te laten maken. Aarzel dan niet en neem contact op voor een afspraak, dan bespreken we de mogelijkheden en wensen die je hebt.